Neulo itsellesi villapaita

Neulominen on rentouttava ja samalla myös hyödyllinen harrastus. Neulomisen perusteet on helppo oppia, ja kun homma lähtee sujumaan, vierähtää puikkojen ääressä helposti tovi jos toinenkin. Harrastuksena neulominen on vaivatonta, koska sitä voi harrastaa melkeinpä missä vaan. Tarvikkeet eivät paljoa paina, ja niitä on helppo kuljettaa mukana. Niinpä esimerkiksi junamatka taittuu rattoisasti puikkoja pyöritellessä.

Neulomalla voi valmistaa monenlaisia hyödyllisiä tuotteita. Perinteiset patalaput, tossut, laukut ja asusteet ovat pieniä neuletöitä, jotka sopivat hyvin esimerkiksi lahjaksi. Vasta-alkajan kannattaakin aloittaa pienemmistä projekteista ja siirtyä pikku hiljaa isompiin tuotoksiin. Kun saa valmiiksi ensimmäisen itse tehdyn villapaidan, voikin olla jo ylpeä itsestään.

Persoonallista tyyliä itse tekemällä

Pukeutumisessa voi helposti tuoda esiin omaa persoonallista tyyliä tekemällä vaatteita ja asusteita itse. Neulomalla on helppo tehdä esimerkiksi huiveja, villapaitoja, pipoja sekä lapasia. Omatekoiset neulomukset ovat taatusti uniikkeja, ja ne kuvastavat tekijäänsä.

Jos tarvitset uutta villapaitaa, kannattaa miettiä, josko tekisitkin sen itse. Silloin voit valita juuri sinua miellyttävät värit ja materiaalit. Voit valita lämpöistä villaa, pehmoista mohairia tai vaikka puuvillaa kevyempään paitaan. Netistä löytyy runsaasti erilaisia ohjeita villapaidan neulomiseen. Voit tehdä yksivärisen ja simppelin peruspuseron tai värikkään kirjoneulepuseron. Voit suunnitella itse kuviot tai vaikka yhdistellä netistä löytyviä ohjeita.

Tekemällä itse, saat villapaidasta myös juuri sopivan kokoisen. Paita varmasti istuu päällesi ja tuo esiin parhaat puolesi. Osta siis kaikki mitä tarvitset verkossa, ja tee itsellesi unelmiesi villapaita.

Category: Uncategorized