Markkinoi yritystä profiilivaatteilla

Miten saada potkua yrityksen brändäykseen? Oletko miettinyt, miten edistät yrityksesi profiilia ja brändiä? Tilaa yrityksesi logolla varustettuja vaatteita. Uudistat samalla yrityksesi ilmettä. Yrityksesi logolla tai profiililla varustetuilla vaatteilla yrityksesi saa näkyvyyttä eli niiden avulla voit saada myös kasvatettua yrityksesi tuottoa! Niillä luodaan oman näköistä yrityskuvaa, olipa se sitten minkälainen tahansa. Klikkaa tästä ja tutustu vaatevalikoimaan paremmin täältä.

Mikä on sinun suosikkisi?

Sivustoon tutustuminen on mielenkiintoista ja sieltä löydät erilaiset liikelahjat, mainoslahjat ja mainostuotteet. Verkkokaupasta löydät niin vesipulloja kuin kangaskasseja. Sieltä voit ostaa myös sateenvarjoja haluamallasi painatuksella. Laadukkuus on heille tärkeä arvo, joten he ovat panostaneet erinomaiseen asiakaspalveluun, johon asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä. Verkkokaupassa sinua palvelee oma yhteyshenkilö, joka vastaa tarvittaessa kysymyksiin esimerkiksi toiveisiin liittyen. Mikä on sinun suosikkisi?

Vaatteet painatuksella on hyvä sijoitus

Tuotevalikoima on valtavan laaja, josta löytyy varmasti jotain. Lisäksi tuotteilla on ilmainen ja nopea toimitus. Eikö kuulostakin hyvältä? Liikelahjojen ja logollisten vaatteiden ostaminen on erinomainen sijoitus, sillä niiden avulla pystyt markkinoimaan yritystäsi ja kehittämään positiivista yritysbrändiä. Kun markkinoit yritystäsi viisaasti, se on kuin sijoittaisi rahaa järkevästi.

Ekologisuus ja kestävä kehitys

Ekologisuus ja kestävä kehitys ovat myös axonin ydinarvoja.

Ekologisille tuotteille löytyy myös oma osasto “EKO”. Sieltä löytyy heti kaikki ekologiset tuotteet niille kenelle se on tärkeä ominaisuus. Kestävä kehitys on myös integroitu jokaiseen heidän toimintaansa joka on tärkeää ja vähintään suotavaa.

Kaikki näkyvyys on hyvää näkyvyyttä

Näin se todellakin on, ja mikäs sen helpompaa näkyvyyttä kuin heittää uniikki paita niskaan ja lähteä kaupungille normaalisti hoitamaan asioitasi! Jos liikeidea on uusi ja hyvä, sitä kannattaa ehdottomasti rummuttaa aina ja kaikkialla missä vain suinkin mahdollista. Perinteinen markkinointi on kallista ja hidastakin, joten uusi aika huutaa jo uusia keinoja.

Ei tarvita kuin pilkettä silmäkulmaan ja hyvä idea

Oman yrityksen tai brändin markkinoinnin paras asiantuntija olet varmasti sinä itse. Mieti minkälaisen kuvan ja fiiliksen haluat mainostuotteilla mahdollisille asiakkaillesi välittää ja tartu tuumasta toimeen. Jos oma brändisi on vielä uusi tai vasta hahmottumassa, on uusia liikelahjojakin entistä hauskempaa suunnitella.

Omalaatuinen idea, omalaatuinen markkinointi

Ehkäpä kynät ja karkit omalla painatuksella rupeavat jo olemaan nähty juttu, eivätkä sellaiset varsinaisesti nido porukkaa yhteen. Siksi kannattaakin suunnata katseensa profiilivaatteisiin, joiden avulla työporukka tuntee ja näyttää kuuluvansa yhteen. Hauska, raikas mainos tyylikkäässä, kestävässä vaatteessa herättääkin varmasti enemmän mielenkiintoa kuin vaikkapa tulitikkurasia!