Hyttysvapaa kesäloma

Kesällä on ihana viettää aikaa ulkona ja nauttia valoisista illoista. Hyttyset, nuo verenhimoiset inisijät kuitenkin pilaavat helposti tunnelman. Onneksi niiltä voi kuitenkin suojautua. Ensiaputarvike.fi tarjoaa turvallisia ja mikä parasta, myrkyttömiä ratkaisuja, joilla pääset nauttimaan lomastasi ilman hyttysiä.

Sisustukseen sopiva hyttysansa

Enää ei tarvitse miettiä, minne sijoittaa hyttysansan, sillä markkinoilla on sisustukseen sopivia hyttysansoja, joilla voi tuoda mukavasti väriä hyödyn lisäksi.

Uudet sisustukseen sopivat hyttysansat luovat pehmeää valoa, jolla saa luotua tunnelmaa. Ne houkuttelevat hyttysiä lämmön ja valon avulla, joten niitä voi hyvin käyttää myös lemmikkien ja lasten läsnä ollessa.

Hyttysansoja on monenlaisia, joten valinta saattaa olla vaikea.

Miten valita itselle sopivin hyttyskarkotin?

Erilaisissa ympäristöissä vaaditaan erilaisia karkottimia eikä sisätiloissa voi käyttää samoja keinoja kuin ulkona. Tämän vuoksi kannattaa valita sellainen karkotin, joka sopii omiin käyttötarkoituksiin parhaiten. Etenkin tiloissa, joissa on lapsia tai lemmikkejä, kannattaa välttää myrkkyjen käyttöä. Onneksi vaihtoehtoja on silti tarjolla useita.

Näillä toimilla säästyt hyttysen pistoilta

Aina ei ole saatavilla karkottimia tai hyttysansoja, eikä paikkaakaan pysty valitsemaan, joten tässä muutama vinkki näihin tilanteisiin.

Huitominen ei kannata, sillä hyttyset rakastavat hikoilevia ja huitovia puuskuttajia. Ne suunnistavat hiilidioksidin perässä, jota vapautuu uloshengityksemme mukana. Kannattaa siis olla rauhallinen ja paikoillaan, niin saat ehkä olla rauhassa pistoilta.

Kevyt, peittävä pukeutuminen auttaa myös. Silloin ei tule kuuma, mutta hyttyset eivät pääse suoraan iholle.