Astiat täynnä väriä

Miten tehdä ruokailusta onnistunut ja nautinnollinen elämys? Hyvin katetun pöydän avulla tietysti! Kauniisti katettu pöytä hivelee silmää ja saa tavallisenkin arkilounaan tuntumaan ripaukselta luksusta.

Astiatrendit vuonna 2024

Vuonna 2024 pöytään katetaan erityisesti värikkäitä astioita, ja eritoten voimakkaat sekä murretut sävyt ovat nyt suosiossa. Myös lämpötilaan reagoivalla lasitteella pinnoitetut astiat ovat trendikkäitä, sillä sen avulla astiasarjan jokainen astia näyttää omalta ainutlaatuiselta yksilöltään.

Tulevan vuoden astiatrendejä määritellään vuosittain myös Ambiente-messuilla Frankfurtissa. Tänä vuonna suosiotaan nostattavatkin astiat, joiden desingissä näyttäytyy epätavallinen ja taiteellinen lähestymistapa väreihin, materiaaleihin ja tekstuureihin. Myös strukturoidut pinnat, käsinmaalatut aiheet, luonnonmateriaalit sekä luonnon inspiroima muotokieli ovat vuonna 2024 trendikkäitä, jos Ambiente Dining -näyttelyn johtajaa Thomas Kastlinia on uskominen. Väreistä etenkin syvänvihreät, merensiniset ja marjojen värisävyt ovat muodissa.

Trendikkäiden astioiden lisäksi monet panostavat kattauksessaan myös kauniisiin kullanvärisiin aterimiin, joilla kattaukseen saa aivan uudenlaisen ilmeen.

Uutta ilmettä Fyrklövernilta

Olipa toiveissasi millainen kattaus tahansa, on skandinaavinen Fyrklövern erinomainen paikka uusien astia-aarteiden etsintään ja sitä myötä upeiden sekä näyttävien kattausten luomiseen erilaisiin tilaisuuksiin.

Eikö mikään astiakaapin uusista trendeistä iske? Ei hätää! Myös vanhat astiat ovat edelleen suosiossa, ja moni trenditietoinen kuluttaja kattaakin pöytänsä perintöastioita hyödyntämällä. Jos käytettyjen astioiden hyödyntäminen mietityttää, saatavilla on myös uusia, vanhoilta näyttäviä astioita, joilla voi lisätä kattaukseen nostalgista tunnelmaa.